Tapiso Laila Tapijt Loper Zwart Wit Modern Gang Woonkamer Vloerkleed Maat- 100x200

Tapiso Laila Tapijt Loper Zwart Wit Modern Gang Woonkamer Vloerkleed Maat- 100x200

Laila tapijt loper heeft een lange levensduur, mits goed onderhouden. Heel makkelijk in onderhoud.

Laila tapijt loper zal het geluid in uw ruimte aanzienlijk verminderen. Onze tapijt loper is niet alleen stiller om op te lopen dan een harde ondergrond, maar het verbetert ook de ruimteakoestiek. Zo verdwijnt de echo uit uw kamer en kunt u genieten van films en muziek in een veel betere kwaliteit.

Laila tapijt loper is perfect voor het dempen van onze voetstappen en het voorkomen van valpartijen.Onze collectie biedt ook extra bescherming tegen koude van de vloer.

Wij garanderen de beste klantenservice.We helpen bij het hele aankoopproces en we zijn altijd blij om eventuele vragen te beantwoorden. Als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, zijn we klaar om het onmiddellijk te vervangen of zonder problemen terug te betalen.

Al onze tapijten zijn ├ľKOTEX-gecertificeerd, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten en daarom veilig zijn voor de gezondheid en kind- en huisdiervriendelijk zijn.Composition: 100% polipropylen; Weight: 1350 g/m2; Pile height: 8 mm

Collectiebeschrijving

Laila collectie is vooral bedoeld voor liefhebbers van klassieke stijl met een moderne twist. Onze tapijt lopers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit polypropyleengarens. Neutrale kleuren zoals beige, grijs of bruin maken uw interieur prachtig. Bovendien zijn Laila lopers een unieke aanvulling op klassieke en modern meubels. Deze tapijt lopers zijn ook makkelijk te onderhouden dus u hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken.

De kleur van het product op de foto kan enigszins verschillen van de werkelijke product kleur. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van verschillende beeldscherminstellingen.

Product onderhoud:

┬Ľ Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
┬Ľ Niet wrijven. Reinig m

Tapiso Laila Tapijt Loper Zwart Wit Modern Gang Woonkamer Vloerkleed Maat- 100x200
SALE
53.90

Ga naar aanbieder


Tapiso
Zwart
Extra functies
Te bestellen viaDirecte link naar aanbieder
Overige winkel informatie
  • Bestellen en betalen via een beveiligde verbinding
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Volgende dag in huis

De laagste prijs alvast voor u gevonden!

Het leukste en goedkoopste speelgoed online bestellen was nog nooit zo makkelijk!