#DoYourSwimming - Duikspeeltje - zwemspeelgoed van neopreen - met zand gevuld - meerdere varianten verkrijgbaar - Duikstaaf oranje

#DoYourSwimming - Duikspeeltje - zwemspeelgoed van neopreen - met zand gevuld - meerdere varianten verkrijgbaar - Duikstaaf oranje

Laatst bij ons bekende prijs
€ 12.99  Check nu de laagste prijs! ⇨

✔ Merkkwaliteit: de #DoYourSwimming duikspeeltjes zijn een geweldige manier om spelenderwijs te oefenen en leren duiken voor kinderen vanaf 36 maanden. Natuurlijk alleen onder toezicht van volwassenen. De zwemdieren/duikringen/staven zijn gemaakt van neopreen materiaal gevuld met zand. Al van jongs af aan zullen kinderen vanaf 36 maanden graag willen spelen met onze vrolijke waterspeeltjes.

✔ De voordelen: de duikdieren, zijn met kwartszand gevuld. De coating bestaat uit extra zacht, elastisch en stevig neopreen stof. Het toegevoegde schuimstof zorgt ervoor dat de speeltjes rechtop de bodem staan. Daardoor kunnen ook de kleinere duikers onder ons de duikspeeltjes makkelijker pakken. De duikdieren spreken de kleinere duiker en zwemliefhebbers veel veel meer aan dan de klassieke plastic duikringen en staven.

✔ Veiligheid (1): vroeg leren zwemmen zorgt ervoor dat kinderen minder risico lopen te verdrinken & bevordert bovendien de natuurlijke ontwikkeling van je kind.Zwemmen of gewoon in het water spetteren – is een genot voor ieder kind. Daarnaastis het gezond, bevordert het uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, evenwicht, coördinatie en stimuleert de bloedsomloop aan.

✔ Veiligheid (2): kinderen die niet bang zijn voor water lopen minder risico te verdrinken. Kinderen die gewend zijn aan het water, weten hoe ze zich in het water met de juiste technieken boven water te houden en hebben geleerd ook onder water de rust te behouden.Iets wat zeer belangrijk is.

✔ Tip: onze duikspeeltjes en duikhulpjes zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende designs. Momenteel hebben wij de volgende dieren in de aanbieding: schildpad, kwal zeepaardjes vissen haai of kikker. Onze klassiekers (duikstaven, duikbotten en duikringen) zijn er elk in 3 x verschillende kleuren.

#DoYourSwimming - Duikspeeltje - zwemspeelgoed van neopreen - met zand gevuld - meerdere varianten verkrijgbaar - Duikstaaf oranje
12.99

Ga naar aanbieder


Oranje
Extra functies
EAN 4251162437975
Te bestellen viaDirecte link naar aanbieder
Overige winkel informatie
  • Bestellen en betalen via een beveiligde verbinding
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Volgende dag in huis

De laagste prijs alvast voor u gevonden!

Het leukste en goedkoopste speelgoed online bestellen was nog nooit zo makkelijk!