AXI Liam Speelhuis met Roxy Nestschommel Bruin/groen - Zandbak incl. hoes - Grijze Glijbaan

AXI Liam Speelhuis met Roxy Nestschommel Bruin/groen - Zandbak incl. hoes - Grijze Glijbaan

Liam Speelhuis met Roxy Nestschommel Bruin/groen van AXI geeft je kinderen oneindig veel speelplezier! Klimmen, glijden en schommelen zijn de favoriete bezigheden van jonge kinderen. En dat is nou juist allemaal mogelijk met Liam. Het is onmogelijk dat kinderen zich hier niet uren mee zullen vermaken op een mooie zonnige dag. De grote veranda maakt het allemaal nog unieker. Daarmee kunnen de kinderen turen over de omgeving en kunnen ze vriendjes en vriendinnetjes van veraf aan zien komen. Naast het uitzicht vanaf de veranda kunnen ze heerlijk genieten van hun vrijheid als ze aan het schommelen zijn. Gelukkig hoeven ze op deze nestschommel niet alleen te zwaaien, maar het kan met √©√©n of meerdere vriendjes of vriendinnetjes tegelijk. Het extra grote zitgedeelte van de Roxy cre√ęert de indruk dat je kinderen zich in een schommelende boot bevinden, wat het plezier nog groter maakt!


Via de trap kunnen ze omhoog klimmen om het huisje in te gaan en vervolgens van de lange glijbaan naar beneden roetsjen. En dan zijn ze nog niet uitgespeeld, want onder het speelhuis is ook nog een zandbak waar ze met z'n allen zandtaartjes kunt bakken. In dit speelhuis kunnen ze elkaar de mooiste geheimen vertellen. Zodra ze de ramen en deur dicht doen, kan niemand ze meer afluisteren! Liam is een veelzijdig houten speelhuis met een halfronde deur en ramen. De deur heeft een brievenbus waar kinderen post doorheen kunnen gooien als ze postbodetje spelen. De bruin/groene kleuren zijn herkenbaar als de klassieke AXI producten welke al jaren enorm succesvol zijn voor jong en oud. Liam speelhuis heeft een platformhoogte van 118 cm en is uitgevoerd met een grote glijbaan van 228 cm lang. Als de kinderen zijn uitgespeeld kan de zandbak eenvoudig worden afgedekt met de meegeleverde afdekhoes.


Roxy Nest Schommel
De Roxy Nestschommel heeft zwarte gevlochten touwen die de nestschommel een mooi uitzicht geeft en zijn eenvoudig in lengte verstelba

AXI Liam Speelhuis met Roxy Nestschommel Bruin/groen - Zandbak incl. hoes - Grijze Glijbaan
SALE
1779.00

Ga naar aanbieder


AXI
Grijs
Extra functies
Materiaal Hout
EAN 8717973937692
Te bestellen viaDirecte link naar aanbieder
Overige winkel informatie
  • Bestellen en betalen via een beveiligde verbinding
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Volgende dag in huis

De laagste prijs alvast voor u gevonden!

Het leukste en goedkoopste speelgoed online bestellen was nog nooit zo makkelijk!